OM OSS

ASTRID Sweden grundades i Stockholm 2019 som ett svar på avsaknaden av eleganta och tidlösa mobilskal – som överlever trender, och kan användas året om vid varje tillfälle. Oavsett om du ska fika på stan, äta middag på en finare restaurang, eller bege dig ut i nattvimlet är våra mobilskal anpassade för att komplettera din look. Vår vision att göra mobilskalet till en av kvinnans självklara modeaccessoarer genom att erbjuda produkter som kombinerar funktion och exceptionell kvalitet med stilren minimalistisk design.

 

MATERIAL, DESIGN & FUNKTIONALITET

Alla våra mobilskal har en stilig tunn och slimmad design, men som trots det är exceptionellt hållbara eftersom de är gjorda av slittålig polykarbonat (PC) plast. Dessutom är våra mobilskal kompatibla med trådlös laddning och är magnetiska så att du enkelt kan använda dem med en ringhållare för bästa möjliga grepp, när du exempelvis scrollar igenom din feed eller vill ta en selfie.

 

SYMBOL

Det guldfärgade kompassemblemet som återfinns på alla våra mobilskal ger inte bara en touch av lyx och elegans – det representerar också vårt varumärke, community, och var vi hämtar inspiration från. Eftersom kompassen alltid haft en stark koppling till segling och resanden på världens hav resonerar den väl med våra produkter och vårt community – människor som inspireras av den eleganta nautiska livsstilen, älskar att resa, upptäcka och utforska nya saker i livet.